Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NR2003 App Download & Insctructions
#61
the folders I mentioned are still there
Reply
#62
Hey peepa, quick one, I have the game working, and I seem to have the app working. but when I go into the game and go to drive the game shuts down as if minimised but isn't, no crash log ect. not done a race on the app yet incase I go to drive and it just shuts down on me. any one else had this issue or know the fix? thanks
Reply
#63
Did y have the patch & the fix installed?
Did you updated your core.ini file? the coms section as mentioned in the first post?



(02-12-2019, 10:38 PM)Dominic Holmes Wrote:  Hey peepa, quick one, I have the game working, and I seem to have the app working. but when I go into the game and go to drive the game shuts down as if minimised but isn't, no crash log ect. not done a race on the app yet incase I go to drive and it just shuts down on me. any one else had this issue or know the fix? thanks
Reply
#64
(02-12-2019, 10:35 PM)simracingsystem Wrote:  the folders I mentioned are still there

No I took those folders out and it still didn't work
Reply
#65
the core.ini file does not seem to be in my root directory of the game for some reason. ive used the same download 2 of my mates have used and they are working no problems

and yes I installed game, did setup, updated with both patches
Reply
#66
did you restart the app? detection is done at startup.

If you did, try this: close the app, delete the 'temp' folder and the start the app.


(02-12-2019, 10:45 PM)Chris Perry Wrote:  
(02-12-2019, 10:35 PM)simracingsystem Wrote:  the folders I mentioned are still there

No I took those folders out and it still didn't work
Reply
#67
Never saw an install where core.ini wasn't along with NR2003.exe, something is not right.

(02-12-2019, 10:45 PM)Dominic Holmes Wrote:  the core.ini file does not seem to be in my root directory of the game for some reason. ive used the same download 2 of my mates have used and they are working no problems

and yes I installed game, did setup, updated with both patches
Reply
#68
I tried today for the first time to enter a race and I got this error, what could be? I changed the core ini file.

[Image: TRcvqoA.jpg]
Reply
#69
(02-13-2019, 07:11 PM)Fernando Bogarin Wrote:  I tried today for the first time to enter a race and I got this error, what could be? I changed the core ini file.

[Image: TRcvqoA.jpg]

Check your firewall, if that doesn't work, go to Multiplayer (open NR2003.exe, not by the SRS app) and PM me a screenshot
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)