Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The toally awesome race start thread
#1
Got a beast of a start in a race? Wanna show off your skills? Post them videos here and let us all enjoy them! Here's my Day 1 overtakes.

Reply
#2
Came for the carnage, was instead impressed by the clean passes.
Get A Free* Custom Livery For Your Next SRS Race! https://tinyurl.com/y9c6qry6
Use Mudbox and Photoshop to make your own! https://tinyurl.com/yaetz4qz
Grab my PDash Skins here: https://tinyurl.com/y95ewubz
Reply
#3
Nice compilation Josh!

(05-08-2018, 11:04 PM)Russell Sobie Wrote:  Came for the carnage, was instead impressed by the clean passes.

Here is one that happened today (I suspect server lag or problem with the track since other drivers experienced the same issue).


Bonus : crazy Helicorsa
Reply
#4
Was that on server2? Would explain why people were driving into me like I wasn't there! (I think I'm the white car facing the wrong way on the left.)
Reply
#5
No, that was on server 1.
Reply
#6
Do you have the latest version of Helicorsa? There was a bug from long ago that would jumble cars when you were standing still that got fixed. I don't know if that is this, or is just a side effect of lagging out, but I suspect you need to update that app.
Get A Free* Custom Livery For Your Next SRS Race! https://tinyurl.com/y9c6qry6
Use Mudbox and Photoshop to make your own! https://tinyurl.com/yaetz4qz
Grab my PDash Skins here: https://tinyurl.com/y95ewubz
Reply
#7
(05-08-2018, 10:14 PM)Josh Martin Wrote:  Got a beast of a start in a race? Wanna show off your skills? Post them videos here and let us all enjoy them! Here's my Day 1 overtakes.


Josh nice moves , but on Monza, F40 ,isn't that driving with 4 wheels outside track limits illegal ?

according to this      https://www.youtube.com/watch?v=DlKtJYY0...be&t=10612      it is ?
Reply
#8
Nice moves!
I really miss my CSP v2, not having a clutch pedals doesnt help with starts.
Reply
#9
(05-09-2018, 04:45 PM)Antoine Jacquet Wrote:  No, that was on server 1.

 i had the same thing happen.just like in your video. i thought it was my connection.
good luck today.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)